Kiropraktor Askøy

Hvorfor Klinikk for Alle på Askøy?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Askøy?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​

Våre kiropraktorer:

Rune Asbjørnsen

Etter mer enn 25 år som kiropraktor har jeg sett mange forskjellige typer av smerter og problemer. Dette har gitt meg en bred erfaring i å diagnostisere og gjenkjenne problemstillinger innen nakke, rygg, skuldre, hofter, knær og idrettsskader. Jeg er opptatt av å lytte til pasienten og mener også det er viktig å gi pasienten mest mulig informasjon og forståelse rundt årsaken til smertene.
Jeg holder meg faglig oppdatert gjennom kurs og er aktiv medlem av Norsk kiropraktorforening. De siste årene har jeg også tatt i bruk laser som en del av min behandling og opplever at pasienter har en positiv effekt av dette.
Som mangeårig trener i barneidrett har jeg behandlet mange barn med idrettsskader og andre typer muskel og leddsmerter.

Cristopher Antonsen

Jeg valgte å bli kiropraktor da jeg selv har erfart effekten kiropraktikk kan ha på kroppen og ønsker at flere skal kunne benytte seg av denne behandlingsformen. Jeg har stor interesse for armer og ben (ekstremiteter), idrettsskader, hodepine, isjias, i tillegg til mer «vanlige» problemstillinger som smerter i nakke og rygg. Jeg har deltatt på videreutdanningskurs for blant annet hodepine, kjeve og ekstremiteter.

Jeg var under studietiden en del av behandlingsapparatet til fotballklubben Bournemouth i Premier League og har tatt med meg kunnskapen fra behandling av spillere på elitenivå tilbake til Norge. Jeg jobber med pasienter i alle aldre og synes det er veldig spennende å se ett så bredt spekter av ulike problemstillinger som dukker opp hos de ulike aldersgruppene.

Mine pasienter kan forvente en behandling tilpasset deres behov. De kan forvente en som gjør sitt beste for å komme til bunns i problemer, om de er store eller små. Jeg ønsker å være enkelt tilgjengelig og ha ett tett og nært samarbeid med andre behandlingsterapeuter ved behov, for å skreddersy det mest optimale opplegget til akkurat deg. Jeg som kiropraktor har også rett til å henvise til bildediagnostikk, spesialisthelsetjenesten og sykemelde.

Kine Krøger

Jeg, som kiropraktor ønsker å hjelpe mennesker, og være med på å bedre helse og livskvaliteten deres. Jeg jobber mye med muskel- og skjelettlidelser som rygg, nakke og hodepine. Jeg har en glødende interesse for gravide, barn og spedbarn, og holder nå på med Norsk kiropraktorforening sitt spesialforløp innen barne- og ungdomskiropraktikk.
Jeg behandler de som ikke kan justeres, som for eksempel eldre med benskjørhet. Er du engstelig for kiropraktikk? Sammen finner vi ett behandlingsopplegg som får deg til å føle deg ivaretatt og trygg.

Klinikk Plassering

Adresse:

Gamle Kleppestøvegen 2 5300 Kleppestø

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Rune Asbjørnsen - Fysioterapeut
  Rune Asbjørnsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Lang erfaring i undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandler også krystallsyke og svimmelhet. Idrettsskader. Bruker teknikker som manipulasjon, massasje, triggerpunkter og laser.
 • Cristopher Antonsen - Fysioterapeut
  Cristopher Antonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutte og kroniske nakke og ryggplager, isjias, hodepine, idrettsskader, armer og ben. Behandlinger som manipulasjon, massasje, traksjon, øvelser og veiledning m.m.
 • Kine Krøger - Fysioterapeut
  Kine Krøger
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.