Kiropraktor i Ski

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plagerKiropraktor Ski

Vi holder til i Ski sentrum og ligger sentralt plassert i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon (Jernbaneveien 5-7). Vi har stort sett alltid god tilgjengelighet og vi vil strekke oss langt for å gi deg time på dagen.

Hva er en kiropraktor?

Hva er og gjør en kiropraktor?
Kiropraktoren ved klinikken undersøker pasienter med smerter eller plager i muskler og skjelett. Vår viktigste oppgave er å stille riktig diagnose og lage en behandlingsplan som passer den enkelte pasienten som kommer til oss. Vi gjør også forskjellige behandlinger som f.eks manipulasjonsbehandling, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling samt mer. Vi kan også bare ta en prat og rådgi om det er det som behøves.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Alle plager i muskel og skjelettsystemet kan undersøkes og eventuelt behandles eller henvises videre. Vi behandler pasienter i alle aldere med for eksempel, kink i rygg eller nakke, prolapser i ryggsøylen, overbelastningsskader og senebetennelser, bursitter, tendinopatier, utstrålende smerter i armer og ben, hodepine og migrene, svimmelhet, kjeveproblematikk, gravide, idrettsskader

 

Hva kan du forvente av oss?

Ved Klinikk for Alle Ski vil du møte engasjerte terapeuter med masse kunnskap og kompetanse. Vår viktigste oppgave er å lytte til deg, forstå ditt problem og hvordan dette påvirker deg. Vi vil gjøre en grundig undersøkelse og basert på funn sette sammen en behandlingsplan som passer deg. ​

 

Hva er spesielt bra med oss?

Klinikk for Alle Ski er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, utredning av balanse og svimmelhetsproblemer, akupunktur, massasje, kinesotape, såletilpassing, trykkbølgebehandling og mer. Er du usikker ring oss og snakk med enten Hege eller Yelena i resepsjonen eller en av oss terapeuter. Vi kan alltid ta en prat. Vi har også et godt samarbeid med fastlegene i området.

 

Våre kiropraktorer:

 

Helga Grimstad

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg ganske tidlig ble nysgjerrig på hva årsaken til ulike plager var, for eksempel hva som gjør at man blir syk og føler seg dårlig, eller at man føler seg frisk og glad. 
Jeg tok en Bachelor i Folkehelsearbeid, og følte at det dekket noe av helheten, men gjennom å jobbe sammen med fysioterapistudenter i både Norge og Australia fant jeg raskt ut at jeg ville vite mer, og aller helst mer om det overordnede systemet i kroppen; nervesystemet.

Jeg tok utdanningen i USA ved Palmer College of Chiropractic og interessene har gått fra å være teknikk-orientert, til å handle om ulike pasientgrupper, til spesifikk problematikk innen helse generelt, som feks ernæring og hvordan dette spiller inn på resultatene vi ser klinisk. 
I klinikk behandler jeg mange med stressrelaterte lidelser, gravide og spedbarn, samt alle typer akutte plager i rygg, nakke, bekken og ekstremiteter (armer og ben) både hos barn, voksne og eldre.
Jeg prøver alltid å informere pasienter om hvilke forventinger de kan ha til behandlingen ut fra hvilket stadium vi starter. Å behandle et spedbarn er for eksempel veldig forskjellig fra å behandle en voksen kropp, men med de riktige variablene lager vi en realistisk prognose. 

 

Christian Lunow

Jeg er kiropraktor og har jobbet med faget siden 2008. Jeg har de siste årene videreutdannet meg innen diagnostisk ultralyd og utreder og lager behandlingsplaner for pasienter med overbelastningsskader/senebetennelser, bursitter, arthrose, kalsifisering av sener. I tillegg jobber jeg også med de mer klassiske problemområdene vi kiropraktorer er eksperter på som kink i rygg eller nakke, prolapser i ryggsøylen, utstrålende smerter i armer og ben, hodepine og migrene, kjeveproblematikk, gravide og idrettsskader for å nevne noe. Min praksis består av en god miks av denne type problemer. Jeg lover  at pasienter som kommer til meg alltid skal tas på alvor, lyttes til og at jeg vil gjøre mitt ytterste for å lage en behandlingsplan som passer deg. Jeg har et bredt kontaktnettverk utenfor klinikken som kan trekkes inn ved behov. 

 

Morten Styrerud Bunkholdt

Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har han jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet han på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Han har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har han en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Han er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Han ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Han praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe han har gjort siden han ble uteksaminert i 2011.

 

Christian Lager

I 2015 startet jeg min kiropraktorutdanning ved Royal Melbourne Institute of Technology i Australia. Studiet er satt opp som en av de mest «hands-on» kiropraktorstudiene i verden, med over 1000 kliniske timer før utgang av studiet i 2019. Ved siden av studiene jobbet jeg med andredivisjonslag for australsk fotball (AFL- North League). Jeg var også med å starte opp den nevrologiske studentklubben på universitetet, med over 100 medlemmer. Dette ga meg en unik mulighet til å se viktigheten i en pasient-aktiv behandlingsmetode hvor teknikker som en grundig vurdering av bevegelsesmønster, ortopediske tester, ledd- og bløtvevsbehandling samt rehabilitering står sentralt.  

I dag tilbyr jeg behandling til både små og store med muskel- og skjelettplager, med spesiell interesse innen idrettsskader og hjernerystelse, fallrisiko og balansetrening samt pre/post-operativ rehabilitering.

Klinikk Plassering

Adresse:

Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski

Våre åpningstider: