Kiropraktor i Ski

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plagerKiropraktor Ski

Vi holder til i Ski sentrum og ligger sentralt plassert i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon (Jernbaneveien 5-7). Vi har stort sett alltid god tilgjengelighet og vi vil strekke oss langt for å gi deg time på dagen.

Hva er en kiropraktor?

Hva er og gjør en kiropraktor?
Kiropraktoren ved klinikken undersøker pasienter med smerter eller plager i muskler og skjelett. Vår viktigste oppgave er å stille riktig diagnose og lage en behandlingsplan som passer den enkelte pasienten som kommer til oss. Vi gjør også forskjellige behandlinger som f.eks manipulasjonsbehandling, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling samt mer. Vi kan også bare ta en prat og rådgi om det er det som behøves.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Alle plager i muskel og skjelettsystemet kan undersøkes og eventuelt behandles eller henvises videre. Vi behandler pasienter i alle aldere med for eksempel, kink i rygg eller nakke, prolapser i ryggsøylen, overbelastningsskader og senebetennelser, bursitter, tendinopatier, utstrålende smerter i armer og ben, hodepine og migrene, svimmelhet, kjeveproblematikk, gravide, idrettsskader

 

Hva kan du forvente av oss?

Ved Klinikk for Alle Ski vil du møte engasjerte terapeuter med masse kunnskap og kompetanse. Vår viktigste oppgave er å lytte til deg, forstå ditt problem og hvordan dette påvirker deg. Vi vil gjøre en grundig undersøkelse og basert på funn sette sammen en behandlingsplan som passer deg. ​

 

Hva er spesielt bra med oss?

Klinikk for Alle Ski er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, utredning av balanse og svimmelhetsproblemer, akupunktur, massasje, kinesotape, såletilpassing, trykkbølgebehandling og mer. Er du usikker ring oss og snakk med en av oss terapeuter. Vi kan alltid ta en prat. Vi har også et godt samarbeid med fastlegene i området.

 

Våre kiropraktorer:

 

Christian Lunow

Jeg er kiropraktor og har jobbet med faget siden 2008. Jeg har de siste årene videreutdannet meg innen diagnostisk ultralyd og utreder og lager behandlingsplaner for pasienter med overbelastningsskader/senebetennelser, bursitter, arthrose, kalsifisering av sener. I tillegg jobber jeg også med de mer klassiske problemområdene vi kiropraktorer er eksperter på som kink i rygg eller nakke, prolapser i ryggsøylen, utstrålende smerter i armer og ben, hodepine og migrene, kjeveproblematikk, gravide og idrettsskader for å nevne noe. Min praksis består av en god miks av denne type problemer. Jeg lover  at pasienter som kommer til meg alltid skal tas på alvor, lyttes til og at jeg vil gjøre mitt ytterste for å lage en behandlingsplan som passer deg. Jeg har et bredt kontaktnettverk utenfor klinikken som kan trekkes inn ved behov. 

 

Adresse:

Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski

Våre åpningstider: