Hvorfor Klinikk for Alle Orkanger?

– Kort, eller ingen ventetid.
– Kompetente fysioterapeuter
– Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en Fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Våre fysioterapeuter kan hjelpe deg med en rekke plager, og jobber tett sammen med de andre terapeutene på klinikken for å gi deg best mulig oppfølging. Hos oss får du rask time hos kompetente terapeuter.

Våre Fysioterapeuter

Solrun Sæther

Undersøker og behandler langvarige og akutte plager i muskel- og skjelettsystemet hos pasienter i alle aldre. Hodepine og krystallsyke (BPPV). Jeg jobber også med trenings – idrettsskader, samt andre belastningsplager som for eksempel senebetennelser. 

Behandlingsteknikker: Trykkbølgebehandling, manuelle behandlingsteknikker, bløtvevsteknikker(Bl.a. massasje og triggerpunktbehandling), transaksjon, nåler / IMS (intramuskulær muskelstimulering), samt treningsveiledning og individuell tilpassing av øvelser. JEg benytter også kinesiotape og activator. Seniorterapeut.  

Maria Berdal Bjørnbet

Undersøker og behandlar både kroniske og akutte plager i muskel-skjelettsystemet . Interesseområder: Skulder, rygg, nakke, bekken/hofte, kne og albue. Behandlingsteknikkar: Trykkbølgebehandling, bløtvevs- og triggerpunktsbehandling, treningsveiledning, rehabilitering, IMS (intramuskulær stimulering med nåler) og kinesiotape. Har også erfaring innen kostholdsveiledning og livsstilsendring, samt idrettsrelaterte skader. Eigne personlege interessefelt omfavner fotball, klatring og friluftsliv.