Fysioterapeut Orkanger

Hvorfor Klinikk for Alle Orkanger?

- Kort, eller ingen ventetid.
- Kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en Fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Våre fysioterapeuter kan hjelpe deg med en rekke plager, og jobber tett sammen med de andre terapeutene på klinikken for å gi deg best mulig oppfølging, og oppfølging. Hos oss får du rask time hos kompetente terapeuter.

Våre Fysioterapeuter

 

Peter Husby

Behandler idrettsskader, og plager i muskel og skjelett, spesielt plager som sitter i ryggen, hofte, ben, kne, ankel og fot. Hjelper også postoperative pasienter med kne- og hofteprotese, og pasienter med lungesyke. Tilbyr treningsveiledning og pasientundervisninger. Gjør også fysioterapeutisk massasje. 

 

Solrun Sæther

Interesser: albue, hånd, hofte, kne, ankel/fot, rygg- og nakkeplager. Behandler pasienter som sliter med hodepine og migrene. 

 

Maria Berdal Bjørnbet

Har kompetanse på behandling av muskel-, skjelett-, og nerveplager, samt idrett- og belastningsskader. Rehabiliterer, og behandler anspent musklatur. Benytter Bløtdelsbehandling, triggerpunktbehandling, trening, rehabilitering, dry needling (nåler i behandling), kinesiotape, og trykkbølgebehandling. 
Har også erfaring innen kostholdsveiledning, og livsstilsendring. 

Klinikk Plassering

Adresse:

Orkdalsveien 82

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Solrun Sæther - Fysioterapeut
  Solrun Sæther
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet fysioterapeut HIST 2010.Jobbet som kommunal fysioterapeut og fysioterapeut i innsatsteam (rehabilitering) i perioden 2010-2014, både innen aldersgruppe barn/unge, og voksne/eldre. Har siden 2011 jobbet som selvstendig næringsdrivende ved privat klinikk. Andre erfaringer: instruktør i basseng, instruktør for treningsgrupper for styrke og bevegelighet for nakke-mage-rygg, og spinningsinstruktør.Ansvar for ryggskole hos Kiropraktorklinikken 0-100.Egenerfaring fra idrett (sykling og langrenn). Interesse: Langvarige / akutte plager i muskel-skjelettsystemet. Rygg-hofte. Nakke, skulder, albue, underarm/hånd. Kne, leggsmerter, ankel, akilles, hæl.Idrett- og belastningsplager. Generell treningsveiledning/rehabilitering. Hodepine. Behandling: Treningsveiledning, tilpassede øvelser, trykkbølgebehandling, mobilisering og manuelle behandlingsteknikker, traksjon, IMS(nålebehandling) og kinesiotape.
 • Peter Husby - Fysioterapeut
  Peter Husby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  KFA Sorgenfri.  Muskel/skjelett-plager. Postoperative pasienter med f.eks hofte/kneprotese.Lungesyke. Treningsveiledning og pasientundervisning.Treningsveiledning/pasientundervisning, rehabilitering i form av opptrening og bløtdelsbehandling (massasje)
 • Maria Berdal Bjørnbet - Fysioterapeut
  Maria Berdal Bjørnbet
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Skulder, albue og underarm, hofte og kne, nakke og rygg. Treningsrelaterte skader, achilles og leggsmerter, generell rehabilitering. Behandling: Treningsveiledning, manuell behandling, intramuskulær stimulering med nåler, trykkbølgebehandling og ryggskule/treningsgrupper.