Fysioterapeut Sola

Fysioterapeut på Sola

Hvorfor Klinikk For Alle på Sola?

  • Rask hjelp og kort ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Klinikk for Alle tilbyr fysioterapi på Sola med veldig god tilgjengelighet. Vi er opptatte av å gi deg hjelp raskt slik at du kommer deg på bena igjen.  Hos oss får tverrfaglig behandling som er spesialtilpasset akkurat deg og dine behov.

Beliggenhet og parkering

Vår klinikk på Sola ligger i Centrumsgården og vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeuts fagfelt er mennesket. Vi jobber for å redusere smerter og bedre funksjon hos pasienter. Vi er opptatt av en grundig sykehistorie og undersøkelse for å sammen med pasienten komme frem til en behandlingsplan.

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?

I privat praksis ser vi mange pasienter med nakke- og skulderproblematikk, ryggsmerter, vonde albuer, hofter, knær eller ankler – det være seg akutte smerter eller langvarige smerter som har kommet gradvis over tid. Vi bruker øvelser, manuelle behandlingsteknikker og hjelpemidler som ultralyddiagnostikk, trykkbølgebehandling, nålebehandling og diverse andre behandlingsteknikker. Vi samarbeider godt med kiropraktor og akupunktør hvis du skulle ha behov for det.

Hva kan du forvente av oss?

På Klinikk for Alle Sola er fysioterapeutene brennende opptatt av at du skal bli så god så mulig, så fort som mulig! Her vil du bli tatt på alvor av dyktige terapeuter som ønsker at du skal bli bra.

Våre fysioterapeuter:

Simen Vedvik

Det å hver dag kunne jobbe med og hjelpe andre mennesker med deres plager/skader er utrolig givende. Det å se pasienters progresjon fra første til siste behandling er det jeg brenner for som terapeut.

Jeg har bakgrunn som fotballspiller og har mye erfaring med både styrke og utholdenhetstrening. Som fysioterapeut er jeg opptatt av at det blir gitt riktig behandling og trening for at du skal respondere best mulig i et behandlingsforløp og ikke minst for å hindre tilbakefall av skader/plager.

Jeg har spesiell interesse for nakke/ryggplager, hofte/kneproblematikk og idrettsskader.

Hos meg kan du som pasient forvente en fysioterapeut som lytter til deg og ser dine plager slik at vi sammen kan tilrettelegge for at du skal få en best mulig rehabilitering av dine skader og ubehag.

Alf Jakob Aano

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg liker mennesker. Det å hjelpe folk med å bli bedre, og aller helst frisk, fra en gitt plage er svært givende.

Jeg har bakgrunn som fotballspiller, og driver generelt med det meste av ballspill. Jeg driver med videreutdannelse innen ultralyddiagnostikk – et utrolig bra hjelpemiddel i en klinisk hverdag. Jeg jobber mest med pasienter med nakke-, skulder-, albu-, rygg- og knesmerter.

Mine pasienter kan forvente en terapeut som lytter, tar plagene på alvor og har det beste for pasienten som intensjon. Jeg samarbeider godt med de andre yrkesgruppene på klinikken ved behov – det som trengs for at du skal bli bra.

Eva Linn Tønnesen

Jeg er som fysioterapeut lidenskapelig opptatt av​ å hjelpe mennesker, og kommer på jobb hver dag med et mål om å gjøre folk bedre  I  min behandling bruker jeg både manuelle behandlingsteknikker, nåler, trykkbølgebehandling og tilpasning av innleggssåler.

Sammen med meg kan jeg love pasienten en sammensatt behandlingsplan for å redusere smerter og optimalisere funksjon.​

Noe jeg brenner spesielt for er mestring gjennom bevegelse, og jeg har mye erfaring med veiledning innenfor trening og idrett. Bli med meg i vår treningssal på Sola for en kjekk og effektiv treningsøkt da vel!

Maren Jåsund

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg har en brennende lidenskap for både kropp, bevegelse og mennesket. I rollen som fysioterapeut er det utrolig givende å kunne bidra til mindre smerter og bedre helse. Dette gjelder for personer med både akutte og kroniske plager. Vi mennesker er skapt for å være i bevegelse, og som fysioterapeut ser jeg på fysisk aktivitet som et viktig verktøy for en sunn helse og livstil. I tillegg til fysioterapi har jeg også utdannelse som personlig trener. For tiden driver jeg på med utdannelse innen ultralyd diagnostisering. Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og tilpasset behandlingsplan. Hvor målet er å bli bra så fort som mulig.

Adresse:

Solakrossen 11, 4050 Sola, Norway

Våre åpningstider:

Helg og helligdag – kiropraktorvakt (timebestilling kl.12-17). P.S På lørdager har vi kun åpent på Sandnes. Se våre akuttvaktsider for mer info.