Fysioterapeut Sola

Hvorfor Klinikk For Alle på Sola?

 • Rask hjelp og kort ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Klinikk for Alle tilbyr fysioterapi på Sola med veldig god tilgjengelighet. Vi er opptatte av å gi deg hjelp raskt slik at du kommer deg på bena igjen.  Hos oss får tverrfaglig behandling som er spesialtilpasset akkurat deg og dine behov.

Beliggenhet og parkering

Vår klinikk på Sola ligger i Centrumsgården og vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeuts fagfelt er mennesket. Vi jobber for å redusere smerter og bedre funksjon hos pasienter. Vi er opptatt av en grundig sykehistorie og undersøkelse for å sammen med pasienten komme frem til en behandlingsplan.

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?

I privat praksis ser vi mange pasienter med nakke- og skulderproblematikk, ryggsmerter, vonde albuer, hofter, knær eller ankler – det være seg akutte smerter eller langvarige smerter som har kommet gradvis over tid. Vi bruker øvelser, manuelle behandlingsteknikker og hjelpemidler som ultralyddiagnostikk, trykkbølgebehandling, nålebehandling og diverse andre behandlingsteknikker. Vi samarbeider godt med kiropraktor og akupunktør hvis du skulle ha behov for det.

Hva kan du forvente av oss?

På Klinikk for Alle Sola er fysioterapeutene brennende opptatt av at du skal bli så god så mulig, så fort som mulig! Her vil du bli tatt på alvor av dyktige terapeuter som ønsker at du skal bli bra.

Våre fysioterapeuter:

Trond Viste

Jeg ble utdannet i Bergen 1999 og har siden dette jobbet på Haukeland sykehus, Bergen kommune og flere private institutter.Tidligere var jeg aktiv innen idrett og fikk da spesielt interesse for skader og rehabilitering av disse.

I behandling har jeg alle aldersgrupper, men ser kanskje mest av skulder/kne/hofte problematikk. De siste årene har jeg tatt videreutdanning innen ultralydundersøkelse og synes dette gir ekstra informasjon i diagnostiseringen.

I min undersøkelse og behandling vektlegger jeg grundig diagnostisering og forklaring av problemet. Ut ifra dette og lang erfaring settes det sammen en behandlingsplan.

Simen Vedvik

Det å hver dag kunne jobbe med og hjelpe andre mennesker med deres plager/skader er utrolig givende. Det å se pasienters progresjon fra første til siste behandling er det jeg brenner for som terapeut.

Jeg har bakgrunn som fotballspiller og har mye erfaring med både styrke og utholdenhetstrening. Som fysioterapeut er jeg opptatt av at det blir gitt riktig behandling og trening for at du skal respondere best mulig i et behandlingsforløp og ikke minst for å hindre tilbakefall av skader/plager.

Jeg har spesiell interesse for nakke/ryggplager, hofte/kneproblematikk og idrettsskader.

Hos meg kan du som pasient forvente en fysioterapeut som lytter til deg og ser dine plager slik at vi sammen kan tilrettelegge for at du skal få en best mulig rehabilitering av dine skader og ubehag.

Alf Jakob Aano

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg liker mennesker. Det å hjelpe folk med å bli bedre, og aller helst frisk, fra en gitt plage er svært givende.

Jeg har bakgrunn som fotballspiller, og driver generelt med det meste av ballspill. Jeg driver med videreutdannelse innen ultralyddiagnostikk – et utrolig bra hjelpemiddel i en klinisk hverdag. Jeg jobber mest med pasienter med nakke-, skulder-, albu-, rygg- og knesmerter.

Mine pasienter kan forvente en terapeut som lytter, tar plagene på alvor og har det beste for pasienten som intensjon. Jeg samarbeider godt med de andre yrkesgruppene på klinikken ved behov – det som trengs for at du skal bli bra.

 

Kevin Sun Ces

Jeg har et yrke som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Som fysioterapeut møter jeg mennesker som har plager og utfordringer de trenger hjelp til å møte og mestre. Det føles bra å kunne bidra til endringer i positiv retning, enten det er å redusere smerte, bli sterkere eller å få mer kunnskap om egen kropp.

Jeg kommer fra Frankrike og har vært profesjonell sandvolleyball spiller i 10 år. Min idrettsbakgrunn har gitt meg stor forståelse for hva som kreves av kroppen for optimal funksjon i utfordrende situasjoner, og de forskjellige plager og skader som kan komme i veien. Jeg har utviklet kunnskapene mine gjennom ulike kurs blant annet "Grunnkurs idrettsmedisin".

Pasientene mine kan forvente seg en grundig undersøkelse og en behandlingsplan som er tilrettelagt deres livssituasjon og deres mål. Å bidra til at mine pasienter fungerer best mulig, i sin hverdag eller innen sport, er min motivasjon.

Steffen Vasbø

Akupunktur, treningsveiledning, trykkbølge.

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Solakrossen 11, 4050 Sola, Norway

Våre åpningstider:

Helg og helligdag – kiropraktorvakt (timebestilling kl.12-17). P.S På lørdager har vi kun åpent på Sandnes. Se våre akuttvaktsider for mer info. 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Alf Jakob Aano - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Alf Jakob Aano
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine, nakke- og skulderplager, idrettsskader (ankel, kne og hofte). Behandling: Såletilpassing, undersøkelse og diagnostisering, bløtvevsehandling, triggerpunktbehandling, treningsveiledning, trening i slynge, kinesio- og sportstaping mm.
 • Runar Haugland - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Runar Haugland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Idrettskader, trening, skulder-/nakkeproblematikk, kneplager, korsryggsproblematikk og hodepine. Behandling: KINE overflate EMG-måling (måler muskelaktiering), treningsveiledning, rehabilitering etter idrettsskader
 • Trond Viste - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Trond Viste
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke, rygg, skulder, hofte, kne ankel, fot,dry needeling og såletilpassing. Spesialisering i Ultralyd diagnostikk. Akutte og kroniske pasienter. Idrettsskader.
 • Kevin Sun Ces - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Kevin Sun Ces
  Fysioterapeut & Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Interesse : Forebygging og rehabilitering av idrettsskader, tilrettelagte øvelser og veiledning, idrettsmassasje, triggerpunkt, aktiv releas teknikker.
 • Simen Sundklakk Vedvik - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Simen Sundklakk Vedvik
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Ryggsmerter, hofte/kne/ankel plager, skulderproblematikk, idrettsskader, hodepine,senebetennelser Behandling: IMS/nåler, massasje,leddmobilisering ,trykkbølge, treningsveiledning/ rehabilitering, taping og såler.
 • Steffen Vasbø - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Steffen Vasbø
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Akupunktur, treningsveiledning, trykkbølge.