Fysioterapeut Sandnes

Hvorfor Klinikk For Alle i Sandnes?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut er er en spesialist på muskler, scener og ledd som jobber for å fremme god helse. Vi jobber for å behandle og forebygge skader som gir smerte eller nedsatt funksjonsevne i muskler og skjelett.

Hva er spesielt med Klinikk For Alle i Sandnes

Våre fysioterapeuter er faglig dyktige og har lang erfaring med flere typer mennesker og plager. Vi har kort ventetid, og kan gjennomføre behandlinger også på lørdager.

Hvordan jobber vi?

Våre fysioterapeuter skreddersyr behandlingen for deg og dine plager. Vi er et tverrfaglig behandlingssenter hvor du har tilgang på både fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater. Klinikk for Alle er en tverrfaglig klinikk som i tillegg til fysioterapeut tilbyr kiropraktor, muskelterapeut og naprapat. I vårt tverrfaglige miljø jobber terapeutene sammen for å få deg frisk fortere. Jo flere som tenker på deg samtidig, desto større er sjansen for å bli kvitt plagene for godt.

Når er det vanlig med fysioterapi?

Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv.

Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning.

Privat fysioterapi

Alle våre fysioterapeuter er helprivate. Dvs. at det ikke er behov for henvisning for å få time. Det betyr også at du må betale behandlingen selv eller gjennom privat helseforsikring. Vi opplever at flere og flere benytter seg av muligheten til å få behandling gjennom det private uten ventetid, fremfor å måtte vente på det offentlige. Prisliste for fysioterapi hos Klinikk For Alle i Sandnes kan du finne her lenger ned på siden.

Våre fysioterapeuter

Jan Vidar Meling

Jeg jobber som fysioterapeut fordi det er givende å kunne veilede mennesker i alle aldre, til å nå det målet de måtte ønske. Min interesse for fysioterapi startet på bakgrunn av egen erfaring med idrettsrealterte skader i hofte, kne og ankel. Dette er noe som også interesserer meg i dag, sammen med skulder/nakke og ryggproblematikk.

Som fysioterapeut er jeg opptatt av at behandlingen skal være best mulig tilpasset den enkelte pasient, hvor det jobbes mot det målet vi har satt sammen. Du kan forvente en positiv fysioterapeut som lytter og tar problematikken på alvor.

Runar Haugland

Utdannet ved Høgskolen i Oslo 2010. Spesiell interesse for langvarig smerteproblematikk og belastningsskader. Hofte/kne/ankel plager, ryggplager, skulder/arm problematikk og idrettsskader. Behandling: treningsveiledning, rehabilitering/opptrening, trykkbølge, IMS/nåler og muskulær behandling.

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Gravarsveien 7, 4306 Sandnes

Våre åpningstider: