Fysioterapeut Sandnes

Fysioterapeut i Sandnes

Hvorfor Klinikk For Alle i Sandnes?
  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager
Beliggenhet Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut er er en spesialist på muskler, scener og ledd som jobber for å fremme god helse. Vi jobber for å behandle og forebygge skader som gir smerte eller endsatt funksjonsevne i muskler og skjelett. Hva er spesielt med Klinikk For Alle i Sandnes Våre fysioterapeuter er faglig dyktige og har lang erfaring med flere typer mennesker og plager. Vi har kort ventetid, og kan gjennomføre behandlinger også på lørdager. Hvordan jobber vi? Våre fysioterapeuter skreddersyr behandlingen for deg og dine plager. Vi er et tverrfaglig behandlingssenter hvor du har tilgang på både fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater. Klinikk for Alle er en tverrfaglig klinikk som i tillegg til fysioterapeut tilbyr kiropraktor, muskelterapeut og naprapat. I vårt tverrfaglige miljø jobber terapeutene sammen for å få deg frisk fortere. Jo flere som tenker på deg samtidig, desto større er sjansen for å bli kvitt plagene for godt. Når er det vanlig med fysioterapi? Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv. Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning. Privat fysioterapi
Alle våre fysioterapeuter er helprivate. Dvs. at det ikke er behov for henvisning for å få time. Det betyr også at du må betale behandlingen selv eller gjennom privat helseforsikring. Vi opplever at flere og flere benytter seg av muligheten til å få behandling gjennom det private uten ventetid, fremfor å måtte vente på det offentlige. Prisliste for fysioterapi hos Klinikk For Alle i Sandnes kan du finne her lenger ned på siden.

Våre fysioterapeuter

Victoria Trongaard

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg ønsker å kunne bidra med å hjelpe andre med å få en bedre hverdag. Jeg har drevet mye med idrett da jeg var yngre og er fortsatt interessert i det, noe som gjør at jeg interesserer meg for idretts-relaterte skader, både for voksne og ungdommer. Jeg har tatt videreutdanning innen ortopedisk medisin og ellers tatt kurs innen kinesiotaping, nålebehandlingog Neurac (Redcord slyngekurs). Alle mine pasienter kan forvente en fysioterapeut som tar deg på alvor, lytter og hjelper deg med å tilpasse best mulig behandling for deg og dine plager.

Jenny Elton

Jeg utdannet meg til fysioterapeut på bakgrunn av interesse for kropp og helse. Jeg har alltid vært i aktivitet, og har håndball og styrketrening som mine hobbyer. Det gir meg stor glede å kunne hjelpe andre mennesker som har plager innenfor muskel og skjelett, slik at de kan få en bedre hverdag, om det skulle være hjemme, på jobb eller idrettsbanen. For tiden er jeg i gang med en videreutdanning som omhandler trening og kreft. Jeg har bakgrunn fra lungefysioterapi og ortopedisk internasjonal medisin.

Adresse:

Gravarsveien 7, 4306 Sandnes

Våre åpningstider: