Fysioterapeut Røa

Fysioterapi på Røa

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset, like ved Røa senter. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og Røa T-banestasjon ligger kun få minutter gang unna.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut jobber både forebyggende og rehabiliterende med plager i muskel- og skjelettsystemet. Videre er det mange former for fysioterapi og ulike tilnærmingsmåter til forebyggende arbeid og behandling. Fysioterapi er en beskyttet tittel og innebærer en 4-årig utdannelse på høyskole basert på kunnskapsbasert praksis, spesifikt rettet mot kroppens funksjon og dysfunksjon.

Hva er en balansefysioterapeut?

En Balansefysioterapeut undersøker og behandler all typer svimmelhet.

En Balansefysioterapeut har spesialutstyr (Videonystagmoskopi briller) hvor vi ser på øyets bevegelse og dermed kan finne ut om det er skader i balanseorganet eller på nerven som forbinder balanseorganet med hjernestammen. Man kan også se om det skulle være mer alvorlige årsaker til svimmelheten.

Vi behandler alle typer svimmelhet. Bruker reponeringsmanøvrer for BPPV, og vestibulær rehabilitering for en del andre tilstander. De vanligste tilstandene vi behandler er BPPV/»krystallsyke», Vestibularis nevritt/«virus på balansenerven», PPPD, følgetilstander av Mb Meniere, Multisensorisk svimmelhet mm.

Vi er oppdatert på forskningen innenfor svimmelhet og du kan forvente at vår vurdering og behandling er basert på forskning og vitenskap. Vi har som regel gode resultat når vi behandler men sender deg gjerne videre til en av våre samarbeidspartners (ØNH leger for eksempel) hvis vi ikke skulle nå målet.​

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente trygg og effektiv behandling av våre fysioterapeuter.

Hva er spesielt med oss?
På Klinikk for Alle Røa er vi en svært engasjert og interessert gruppe terapeuter, som virkelig ønsker å tilby det beste tilbudet for pasientene. Vi jobber tverrfaglig, noe som er en styrke da mange pasienter har behov for flere terapiformer. Videre er vi opptatt av å være faglig oppdaterte og til enhver tid gjøre hverandre og dermed pasienttilbudet bedre

Våre fysioterapeuter

 

Anton Larsson

Jeg har alltid vært interessert i helse og trening, og har en stor interesse for kroppen og hvordan den fungerer. Jeg liker å hjelpe mennesker og finne ut av hva hver enkelt person trenger, og behandle dem på beste mulige måte - det gir meg mening i hverdagen!
Som fysioterapeut har jeg en stor interesse innenfor muskel- og skjelettplager, idrettsskader, bevegelsesanalyse og forebyggende trening / behandling. Jeg ser på kroppen som en helhet, og hvis det er vondt et sted, ser jeg også på resten av kroppen for at finne ut hvorfor det er slik eller hvorfor en skade kommer tilbake.

I min hverdag på klinikken møter jeg alle typer av pasienter. Jeg har kompetanse på opptrening etter nye og gamle skader, kroniske lidelser og vanskelige problemstillinger! Vi er et tett og tverrfaglig team her på Røa og min største prioritet er at pasienten får den behandlingen den trenger. I hverdagen bruker jeg forskjellige metoder tilpasset hver enkelt; som manuelle teknikker, triggerpunkt, redcord, taping og veiledning.

Jeg anser å bli lyttet til er det viktigste for pasienten. At de føler seg ivaretatt og at vi finner en løsning og riktig behandling sammen, som fungerer både for meg som terapeut og for pasienten. Dette er byggesteinene for at få gode resultat.

Andrea Firth

Min genuine interesse for mennesket, i kombinasjon med kjærlighet for trening er noen av de viktigste grunnene til at jeg elsker å være fysioterapeut.

 Hverdagen min består av det jeg brenner for; å hjelpe andre. Det er viktig for meg at vi sammen finner roten av problemet. Hva er den egentlige grunnen til smertene dine, ikke bare kjappeste vei til en «quick-fix». Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, rehabilitering og psykiatri. Har jobbet lenge som styrke,- og sykkel instruktør og er utdannet PT. Har også videre kurs innen taping av idrettsskader, hofte og kne artrose, bekkenrelaterte plager/behandling, nålebehandling i klinikk, samt spesialtilpasser såler.

 Jeg har alltid interessert meg for problemstillinger relatert til gravide, særlig etter jeg opplevde dette selv. Jeg behandler hele kroppen og jobber stadig for å holde behandlingen oppdatert og kunnskapsbasert. Sammen blir vi enig om veien mot ett S.M.A.R.T-mål. Med min kompetanse, din ekspertise på egen kropp jobber vi sammen for å finne den beste behandlingen for deg. Jeg er også svært opptatt av å arbeide tverrfaglig dersom det er nødvendig, noe vi benytter oss av hyppig her på Røa.

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Griniveien 10

Våre åpningstider: