Fysioterapeut Roa

Fysioterapi på Røa

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset, like ved Røa senter. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og Røa T-banestasjon ligger kun få minutter gang unna.

Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut jobber både forebyggende og rehabiliterende med plager i muskel- og skjelettsystemet. Videre er det mange former for fysioterapi og ulike tilnærmingsmåter til forebyggende arbeid og behandling. Fysioterapi er en beskyttet tittel og innebærer en 4-årig utdannelse på høyskole basert på kunnskapsbasert praksis, spesifikt rettet mot kroppens funksjon og dysfunksjon.

Hva er en balansefysioterapeut?

En Balansefysioterapeut undersøker og behandler all typer svimmelhet.

En Balansefysioterapeut har spesialutstyr (Videonystagmoskopi briller) hvor vi ser på øyets bevegelse og dermed kan finne ut om det er skader i balanseorganet eller på nerven som forbinder balanseorganet med hjernestammen. Man kan også se om det skulle være mer alvorlige årsaker til svimmelheten.

Vi behandler alle typer svimmelhet. Bruker reponeringsmanøvrer for BPPV, og vestibulær rehabilitering for en del andre tilstander. De vanligste tilstandene vi behandler er BPPV/»krystallsyke», Vestibularis nevritt/«virus på balansenerven», PPPD, følgetilstander av Mb Meniere, Multisensorisk svimmelhet mm.

Vi er oppdatert på forskningen innenfor svimmelhet og du kan forvente at vår vurdering og behandling er basert på forskning og vitenskap. Vi har som regel gode resultat når vi behandler men sender deg gjerne videre til en av våre samarbeidspartners (ØNH leger for eksempel) hvis vi ikke skulle nå målet.​

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente trygg og effektiv behandling av våre fysioterapeuter.

Hva er spesielt med oss? På Klinikk for Alle Røa er vi en svært engasjert og interessert gruppe terapeuter, som virkelig ønsker å tilby det beste tilbudet for pasientene. Vi jobber tverrfaglig, noe som er en styrke da mange pasienter har behov for flere terapiformer. Videre er vi opptatt av å være faglig oppdaterte og til enhver tid gjøre hverandre og dermed pasienttilbudet bedre

Våre fysioterapeuter

Ken Fredin

Muligheten til å kunne leve et aktivt liv uten å bli begrenset av smerter er viktig for ethvert menneske. Jeg ønsker å gi deg den oppfølgingen du trenger for at du skal få dette til!

Når du kommer til meg vil du få en grundig undersøkelse, slik at du kan være trygg på at vi finner riktige tiltak for ditt problem. Jeg holder meg faglig oppdatert på forskningsfeltet, noe som gjør meg i stand til å tilby deg oppfølging basert på ny tilgjengelige kunnskap.

Undertegnede publiserte en forskningsartikkel om behandling av nakkesmerter i det internasjonalt anerkjent tidsskriftet Musculoskeletal Science and Practice i 2017.

Kine Gevoll

Jeg er ansatt som fysioterapeut ved Klinikk for Alle Røa. Ved siden av denne stillingen tar jeg en master i psykomotorisk fysioterapi.

Jeg er svært interessert i hvordan kropp og psyke henger sammen og hvordan man best mulig kan bruke kunnskap om begge disse områdene for å gi et mest mulig helhetlig behandlingstilbud. Videre er jeg svært interessert i aktiv rehabilitering og å finne årsaken til plagene for varig gode resultater.

Jeg jobber med svært mange ulike pasienter – alt fra unge, eldre, til idrettsutøvere og mannen eller kvinnen i gaten. Denne varierte praksisen synes jeg både er faglig stimulerende og jeg lærer mye av hver gruppe som kan overføres til de andre pasientgruppene.

Mine pasienter kan forvente en svært faglig engasjert fysioterapeut som virkelig ønsker å finne årsaken til plagene for å sikre varige resultater. 

Ingrid Hjort Kollevold

Idrett og aktivitet har alltid vært viktig for meg og førte meg mot fysioterapien. Det å kunne jobbe med mennesker og kunne bidra til at andres hverdager blir bedre, er veldig tilfredsstillende.

Jeg har stor interesse for idrettsskader og overbelastningsplager i muskel- og skjellettapparatet, med særlig interesse for skulder, kne og ankel.

Utover å jobbe som fysioterapeut på Klinikk for Alle Røa studerer jeg master i idrettsfysioterapi ved Norges Idrettshøgskole.

På klinikken arbeider jeg med en variert gruppe av pasienter både unge og eldre med ulikt aktivitetsnivå og ulike plager. Denne variasjonen synes jeg er spennende da det gir meg innsikt i ulike typer problemstillinger og utfordringer.

Mine pasienter kan forvente at jeg gjør mitt ytterste for en god og tilrettelagt rehabilitering og behandling.

Adresse:

Griniveien 10

Våre åpningstider: