Fysioterapeut Roa

Fysioterapi på Røa

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset, like ved Røa senter. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og Røa T-banestasjon ligger kun få minutter gang unna.

Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut jobber både forebyggende og rehabiliterende med plager i muskel- og skjelettsystemet. Videre er det mange former for fysioterapi og ulike tilnærmingsmåter til forebyggende arbeid og behandling. Fysioterapi er en beskyttet tittel og innebærer en 4-årig utdannelse på høyskole basert på kunnskapsbasert praksis, spesifikt rettet mot kroppens funksjon og dysfunksjon.

Hva er en balansefysioterapeut?

En Balansefysioterapeut undersøker og behandler all typer svimmelhet.

En Balansefysioterapeut har spesialutstyr (Videonystagmoskopi briller) hvor vi ser på øyets bevegelse og dermed kan finne ut om det er skader i balanseorganet eller på nerven som forbinder balanseorganet med hjernestammen. Man kan også se om det skulle være mer alvorlige årsaker til svimmelheten.

Vi behandler alle typer svimmelhet. Bruker reponeringsmanøvrer for BPPV, og vestibulær rehabilitering for en del andre tilstander. De vanligste tilstandene vi behandler er BPPV/»krystallsyke», Vestibularis nevritt/«virus på balansenerven», PPPD, følgetilstander av Mb Meniere, Multisensorisk svimmelhet mm.

Vi er oppdatert på forskningen innenfor svimmelhet og du kan forvente at vår vurdering og behandling er basert på forskning og vitenskap. Vi har som regel gode resultat når vi behandler men sender deg gjerne videre til en av våre samarbeidspartners (ØNH leger for eksempel) hvis vi ikke skulle nå målet.​

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente trygg og effektiv behandling av våre fysioterapeuter.

Hva er spesielt med oss? På Klinikk for Alle Røa er vi en svært engasjert og interessert gruppe terapeuter, som virkelig ønsker å tilby det beste tilbudet for pasientene. Vi jobber tverrfaglig, noe som er en styrke da mange pasienter har behov for flere terapiformer. Videre er vi opptatt av å være faglig oppdaterte og til enhver tid gjøre hverandre og dermed pasienttilbudet bedre

Våre fysioterapeuter

Ken Fredin

Muligheten til å kunne leve et aktivt liv uten å bli begrenset av smerter er viktig for ethvert menneske. Jeg ønsker å gi deg den oppfølgingen du trenger for at du skal få dette til!

Når du kommer til meg vil du få en grundig undersøkelse, slik at du kan være trygg på at vi finner riktige tiltak for ditt problem. Jeg holder meg faglig oppdatert på forskningsfeltet, noe som gjør meg i stand til å tilby deg oppfølging basert på ny tilgjengelige kunnskap.

Undertegnede publiserte en forskningsartikkel om behandling av nakkesmerter i det internasjonalt anerkjent tidsskriftet Musculoskeletal Science and Practice i 2017.

Bibi Klaassen

Det du får hos meg er kunnskap basert på egne erfaringer!

Som tidligere idrettsutøver har jeg sett og fått en del behandlinger av fysioterapeuter, men lurte ofte på hva de gjorde og akkurat hvorfor jeg skulle gjøre de øvelsene jeg fikk. Bare noen få tok seg tid for å gjennomgå hele kroppen og forklarte meg hva årsaken til plagen var og hva jeg kunne gjøre med dette. Denne opplevelsen unner jeg deg også!

Jeg har drevet i 20år med toppidrett innenfor roing både som utøver og som trener. De siste 10 årene har jeg utvidet erfaringen i Crossfit; Brasiliansk Jiu Jitsu; klatring; trailrunning og Yoga.

Men også har jeg jobbet bak PC/pult i over 10 år som ingeniør, prosjektleder og militær. Jeg vet hvilke utfordringer et travelt yrkesliv byr på kroppen. Vi beveger oss stort sett mindre. Og for å holde oss friske trener mange av oss, men med nedsatt mobilitet og funksjonsevne uten å vite det.

Jeg har gjerne at du kommer til meg før at det har blitt så vondt, at du må stoppe. Jeg kan hjelpe deg på vei med innsikt & behandling, tips om tilpassing av treningsbelastning og skadeforebyggende øvelser.

Som tidligere ingeniør er jeg også litt av en «fot-nerd». Menneskenes fot er vel den beste støtdemper på markedet! Jeg analyserer gjerne og samler data for å bidra til forskning.

Adresse:

Griniveien 10

Våre åpningstider: