Fysioterapeut Mjøndalen

Hvorfor Klinikk for Alle Mjøndalen?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapeuter er eksperter på kropp og bevegelse. Fokuset ligger i forebygging og behandling av smerter eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten behandler muskel- og skjelettplager, enten det er traumer eller overbelastnings skader. Det kan være som følge av arbeid eller fritid. Pasientene er i alle aldersgrupper.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Du kan forvente fysioterapeuter som bryr seg. Som har et godt faglig grunnlag og et tett samarbeid med flere yrkesgrupper.

Våre fysioterapeuter:

Caroline Strand Gjengedal

Jeg har alltid vært glad i idrett, trening og bevegelse. Det har lenge fascinert meg om hvordan menneskekroppen beveger seg og hvordan man kan finne årsaker til eventuelle smerter. Faget er under kontinuerlig utvikling, dette gjør arbeidshverdagen svært spennende. Interessen min ligger mest i ulike muskel og skjelettlidelser og jeg behandler alt fra traumer til overbelastninger i hverdag, arbeid og idrett. Interessen ligger spesielt i skulder, arm og hånd, samt kne og fot. Mine pasienter kan forvente en terapeut som bryr seg. En behandling skal være et samarbeid der jeg som terapeut skal bidra med kunnskap og kreativitet, mens du som pasient skal bidra med kjennskap til egen kropp og mål med behandling. Du kan forvente en terapeut som ønsker resultater.

Klinikk Plassering

Adresse:

Strandveien 39-41

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Caroline Strand Gjengedal - Senior Fysioterapeut
    Caroline Strand Gjengedal
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Arbeider med akutte og kroniske muskel- og skjelettplager i skulder, nakke, rygg, hofte, kne og fot. Kontorrelaterte plager. Mosjonist-/idrettsrelaterte plager. Behandling: Tilpasset trening og øvelser, trykkbølge, slynge, kinesiotaping og bløtvevsbehandling.