Fysioterapeut Kristiansand

Hvorfor Klinikk for Alle Kristiansand?

- Kort, eller ingen ventetid.
- Kompetente terapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjøre en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Klinikk for Alle Kristiansand er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, akupunktur, og kinesotape. Er du usikker, ring oss på 97923000.

Klinikken vår ligger i Helsehuset i Markensgate 42 i Kristiansand Sentrum, i 2. etasje.
Klinikk for Alle Kristiansand er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt, og hørt. 


Våre terapeuter

Fredrik Sverdrup Lilleeng

Fredrik utdannet seg som fysioterapeut på NTNU etter en aktiv tid som langrennsløper, og senere langrennstrener. Han vet absolutt viktigheten av en frisk kropp og brenner for å fikse og forebygge skader i muskel- skjelettsystemet effektivt og målrettet.

Arbeidsområde: Muskel-og skjelettplager, blant annet skulder, nakke, rygg, hofte, kne, ankel, belastningsskader/ idrettsskader, rehab-trening, hodepine, svimmelhet mm. Han har også erfaring fra rehabilitering av nevroligiske plager.

Behandling:, Opptrening/treningsveiledning/styrketrening, trykkbølgebehandling, pre- og postoperativ trening, muskelbehandling, slyngebehandling, såletilpasning og taping, og gruppetimer

Adresse:

Markens gate 42

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Fredrik Sverdrup Lilleeng - Psykolog
    Fredrik Sverdrup Lilleeng
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Fredrik utdannet seg som fysioterapeut på NTNU etter en aktiv tid som langrennsløper, og senere langrennstrener. Han vet absolutt viktigheten av en frisk kropp og brenner for å fikse og forebygge skader i muskel- skjelettsystemet effektivt og målrettet. Arbeidsområde: Muskel-og skjelettplager, blant annet skulder, nakke, rygg, hofte, kne, ankel, belastningsskader/ idrettsskader, rehab-trening, hodepine, svimmelhet mm. Han har også erfaring fra rehabilitering av nevroligiske plager. Behandling:, Opptrening/treningsveiledning/styrketrening, trykkbølgebehandling, pre- og postoperativ trening, muskelbehandling, slyngebehandling, såletilpasning og taping, og gruppetimer