Fysioterapeut Kristiansand

Hvorfor Klinikk for Alle Kristiansand?

- Kort, eller ingen ventetid.
- Kompetente terapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjøre en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Klinikk for Alle Kristiansand er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, akupunktur, og kinesotape. Er du usikker, ring oss på 97923000.

Klinikken vår ligger i Helsehuset i Markensgate 42 i Kristiansand Sentrum, i 5. etasje.
Klinikk for Alle Kristiansand er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt, og hørt. 


Våre terapeuter

Mer informasjon kommer snart!

Adresse:

Markens gate 42