Fysioterapeut Hinna

Hvorfor Klinikk for Alle Hinna?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som er utdannet til å arbeide med smerter eller plager i bevegelsesapparatet. Din fysioterapeut forsøker å se dine smerter/plager samt personen bak, og undersøker funksjoner samt gir behandling for å optimere eventuelle funn.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Våre fysioterapeuter har tverrfaglighet i høysetet og jobber tett med kiropraktoren for så hurtig resultat som mulig. Fysioterapeutene på klinikken har spesialfelter som TENS, trykkbølge- og nålebehandling.

Våre fysioterapeuter: 

Kjetil Lindland

Med bachelor i fysioterapi og idrettsvitenskap har jeg bred kompetanse innen behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, samt ulike livsstilssykdommer. Behandlingen er basert på en grundig undersøkelse og vurdering av ditt behov. Målet er en individuelt tilpasset behandling som skal utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte dine egne ressurser og bidra til egenmestring av helsen. Ulike behandlingstiltak kan være treningsveiledning, tøyninger, leddmobilisering, øvelser for opptrening etter skade eller operasjon, rådgiving og triggerpunktbehandling.

Jeg har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening, og belastningsskader relatert til dette. Har også vært aktiv innen mange idretter, men mest volleyball og fotball. Jeg er spesielt interessert i skulder- og kneproblematikk, rygg/nakkeplager, idrettsskader og rehabilitering.

 

Nina Sandvik

Jeg ønsket å utdanne meg til fysioterapeut fordi jeg har et stort engasjement for helse, fysisk aktivitet, mennesker og hvordan kroppen fungerer. Jeg har erfart at sykdommer og muskel-og skjelettlidelser kan forebygges og reduseres med rette individuelle tiltak. Fysioterapi er dermed viktig og meningsfullt da mennesker kan få mindre plager og økt livskvalitet. Dermed er jeg stolt over å ha et yrke som gjør at jeg hver dag kan bidra til å hjelpe andre. Det er givende og spennende å møte mange forskjellige mennesker som stadig gir meg nye perspektiver på livet. Jeg bryr meg mye om å gjøre en god jobb, da jeg har stor respekt for dem som velger å komme til meg. De skal dermed få utbytte av behandlingen.

Det må være enkelt å gjøre tiltak for å redusere helseplager, hvis ikke gjør vi det ikke. Fysisk aktivitet er den beste medisinen for å forebygge plager, men når plagen har oppstått trenger man litt veiledning på veien. Jeg er selv interessert i styrketrening og utholdenhetstrening, og har drevet med lagidrett som ungdom. Det viktigste for meg er å ha en fysisk form som er allsidig og gjør at jeg klarer dagligdagse oppgaver uten å bli utslitt, samtidig som jeg kan løpe etter bussen når det trengs. Trening er for alle og skal ikke være vanskelig.

Jeg jobber med alle pasienter som har smerter i muskler og ledd. Hos meg kan du forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse, og sammen blir vi enige om de beste tiltakene for deg i ditt liv. Tiltak kan være individuelle treningsøvelser, manuelle teknikker som massasje, triggerpunktbehandling eller trykkbølgebehandling. I tilfeller der det er behov jobber vi tett tverrfaglig med kiropraktor.

Adresse:

Boganesveien 10