Fysioterapeut Helsfyr

Fysioterapeut Helsfyr

Fysioterapeut på Helsfyr

Hvorfor Klinikk For Alle på Helsfyr?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Klinikken vår finner du i flotte lokaler i Helsfyr Atrium (Innspurten 15). Klinikken ligger rett overfor Valle Hovin og Valhall Arena. Dersom du kommer med buss via Ring 3 går du av på Teisenkrysset.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettplager hos ulike grupper i samfunnet. Basert på dine forutsetninger og mål gir vi individuell tilpasset trening og behandling.

Hvordan jobber våre fysioterapeuter?

Fysioterapeutene jobber med rehabilitering, forebyggende arbeid og prestasjonsfremmende trening. Hos oss kan pasienter forvente en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset behandling.

Når er det vanlig med fysioterapi?

Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv.

Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning.

Våre fysioterapeuter:

Elise Nordby

Jeg trives veldig godt i en aktiv hverdag som fysioterapeut på Klinikk for Alle Helsfyr. I min jobb får jeg mulighet til å hjelpe folk i alle aldre og med ulike problemstillinger, og jeg sørger for at du får riktig behandling for din plage. Jeg benytter meg av ulike behandlingsverktøy for å hjelpe deg: Redcord/slyngebehandling, treningsveiledning, manuelle teknikker, trykkbølge m.m. Jeg er opptatt av å gi deg god veiledning og sørger for at du blir godt ivaretatt. Sammen legger vi en plan etter ditt behov og målsetning.

Jarl Andreas Dybvik

Jeg har alltid interessert meg for trening og sammenhenger i kroppen, og har drevet med flere idretter organisert og på egenhånd. Mine interesser fikk meg til å studere fysioterapi, hvor jeg kan hjelpe andre med deres plager.

Jeg jobber med alle typer plager, og ser på helhet og sammenheng for å finne riktig behandling tilpasset hver enkelt. Kursing innen bruk av slynger, trykkbølgebehandling og kinesiotape gjør at jeg har flere verktøy i tillegg til det jeg lærte gjennom fysioterapistudiene i Bergen. Hos meg får du en fysioterapeut som tar seg tid til deg, og ikke gir seg før han har funnet riktig behandling.​

Klinikk Plassering

Adresse:

Innspurten 15 0663 Oslo

Våre åpningstider:

Vakttelefon  lørdag og søndag kl 10-14