Fysioterapeut Helsfyr

Fysioterapeut på Helsfyr

Hvorfor Klinikk For Alle på Helsfyr?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Klinikken vår finner du i flotte lokaler i Helsfyr Atrium (Innspurten 15). Klinikken ligger rett overfor Valle Hovin og Valhall Arena. Dersom du kommer med buss via Ring 3 går du av på Teisenkrysset.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettplager hos ulike grupper i samfunnet. Basert på dine forutsetninger og mål gir vi individuell tilpasset trening og behandling.

Hvordan jobber våre fysioterapeuter?

Fysioterapeutene jobber med rehabilitering, forebyggende arbeid og prestasjonsfremmende trening. Hos oss kan pasienter forvente en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset behandling.

Når er det vanlig med fysioterapi?

Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv.

Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning.

Våre fysioterapeuter:

Elise Nordby

Jeg trives veldig godt i en aktiv hverdag som fysioterapeut på Klinikk for Alle Helsfyr. I min jobb får jeg mulighet til å hjelpe folk i alle aldre og med ulike problemstillinger, og jeg sørger for at du får riktig behandling for din plage. Jeg benytter meg av ulike behandlingsverktøy for å hjelpe deg: Redcord/slyngebehandling, treningsveiledning, manuelle teknikker, trykkbølge m.m. Jeg er opptatt av å gi deg god veiledning og sørger for at du blir godt ivaretatt. Sammen legger vi en plan etter ditt behov og målsetning.

Marthe Mari Jørstad

Jeg ble fysioterapeut fordi jeg er oppriktig interessert i hvordan kropp og sykdom henger sammen. For ikke å glemme at jeg veldig glad i å møte mennesker. Det er viktig for meg å se deg som sitter foran meg. Hos meg får du en terapeut som setter mennesket først.  

Jeg har drevet med fotball i mange år og har tilegnet med erfaring fra feltet. Jeg har jobbet med revmatikere, fysioterapi for barn, opptrening etter kirurgi, amputasjon og generelle muskel- og skjelettplager. Videre har jeg stor interesse for kreft-faget og er sertifisert Aktiv Mot Kreft-instruktør.  

Sammen skreddersyr vi en plan for deg sånn at du kan komme deg tilbake til hverdagen din.  

Klinikk Plassering

Adresse:

Innspurten 15 0663 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Elise Nordby - Kiropraktor
  Elise Nordby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.