Fysioterapeut Bekkestua (Bærum)

Fysioterapeut på Bekkestua (Bærum) - Klinikk for Alle

Klinikk for Alle har fysioterapeut i Bærum med kort eller ingen ventetid.
Adresse: Gamle Ringeriksvei 34, 1357 Bekkestua

Kort om fysioterapeutene hos Klinikk For Alle på Bekkestua ​
Våre fysioterapeuter tar utgangspunkt i dine ressurser og funksjoner, og ønsker å stimulere mestring av egen livssituasjon.

Hos oss kan du forvente en faglig oppdatert terapeut som lytter, og tilrettelegger behandling ut fra dine interesser og mål.Hos Klinikk for Alle Bekkestua er vi best når vi jobber sammen, og vår første prioritet er å gi deg den beste behandlingen. Dette oppnår vi ved å ha faglig oppdaterte og motiverte fysioterapeuter som jobber tverrfaglig med kiropraktorer og osteopater.

Hvorfor Klinikkforalle Bekkestua (Bærum) ?

Kort ventetid
Meget kompetente fysioterapeuter
Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en fysioterapeut?

Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell, og spesialister i å forebygge og behandle smerter, plager og funksjonsproblemer i kroppen. Hos en fysioterapeut kan en behandling bestå av bl.a. massasje, mobilisering, trening, kinesiotape, nåler, trykkbølge, såletilpasning og triggerpunktsbehandling.

Hvilke pager behandles med fysioterapi?

Fysioterapeuter behandler alt fra langvarige plager, idrettsskader, akutte rygg/nakke plager, betennelser, hodepine og rehabilitering etter en ulykke.

 

Våre fysioterapeuter:


Amy Coulson

Som fysioterapeut jobber man med mennesker og må leke detektiv for å finne underliggende årsak til en problematikk. Dette gir en mulighet til å hjelpe mennesker med å oppnå et funksjonsnivå som gjør det mulig å utføre det de ønsker i sin hverdag, hvilket er hovedgrunnen til at jeg jobber som fysioterapeut.

Mange av mine pasienter kommer med idrettsskader, betennelser og vondt i rygg/nakke, hvilket jeg har valgt å spesialisere meg innenfor. For å imøtekomme og gi best behandling for disse problematikkene har jeg tatt trykkbølgekurs, McKenzie kurs og grunnkurs i manuellterapi for nakke, rygg, skulder og kjeve.

Mitt formål er å gjøre deg så selvstendig som mulig ved å utføre en grundig undersøkelse og ha et tett samarbeid med deg ut fra dine behov, ressurser og funksjoner. Hos meg får du et skreddersydd program og behandling basert på oppdatert forskning.


Arne Martin Vik

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er en aktiv person og ønsker å hjelpe andre med å være aktive i sin hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten ITF Taekwon-do hvor jeg fortsatt er aktiv utøver. Jeg vet hvordan det kan være å være skadet og hvordan jeg kan hjelpe deg å komme tilbake etter skade. Jeg har relevant idrettsutdanning og flere trenerkurs fra kampsporten.

Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å kunne legge opp et mest mulig tilpasset trenings-/rehabiliteringsopplegg for deg. Jeg benytter treningsterapi eller triggerpunktsmassasje for å få smertene dine til å slippe og jeg kan også benytte slyngetrening, avlastende tape teknikker eller trykkbølge under behandling. Jeg jobber med idrettsskader og annen skulder-, nakke-, hofte-, kne-, ankel- og ryggproblematikk.

Adresse:

 Gamle Ringeriksvei 34, 1357 Bekkestua

Våre åpningstider: