Fysioterapeut Askøy

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapeuter jobber med kroppen for å optimalisere bevegelse og funksjon, og med det forebygge og lindre ulike smerte og plager.

Hvilke plager behandler fysioterapeuter?

Fysioterapeuter jobber med hele kroppen, men spesielt med muskel- og skjelettsystemet og treningsveiledning. Det kan være for muskelspenninger, senebetennelser, opptrening etter beinbrudd. Vi jobber også med hodepine og svimmelhet.

Hva er unikt med Klinikk for Alle Askøy, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterpaeuter?

Våre fysioterapeuter jobber tverrfaglig, men har ellers også god peiling på sine egne fokusområder. Noen jobber mer med idrettsskader, andre mer med stressmestring og generelle spenninger. En jobber med diagnostisk ultralyd.

Våre fysioterapeuter:

Jøran Waldeland

Jeg ble fysioterapeut med et sterkt mål om å kunne gi grundig vurdering og skreddersydd behandling for mange pasienter. Som tidligere konkurranseutøver i kampsport har jeg erfart viktigheten av god helse både på kropp og sinn. Som fysioterapeut får jeg jobbe i et helhetlig perspektiv, samtidig som jeg har mulighet for å spesialisere meg. Jeg har videreutdanning innen klinisk ortopedisk medisin og ultralyddiagnostikk. Jeg vurderer og behandler hele bevegelsesapparatet for alle aldre og er særlig interessert i skulder, ryggsøyle & kjeve, pustrelaterte plager og svimmelhet. Tiltak er blant annet bevisstgjøring, rådgivning, trening, manipulasjon og mobilisering av ledd, bløtvev og nerver, tverrfriksjon, trykkbølge og manøvrer for svimmelhet og pustplager. Jeg har et tett samarbeid med kollegaer og annet helsepersonell for å skreddersy vurdering og behandling.

Christine E. Madsen

Jeg begynte som fysioterapeut fordi jeg synes det er spennende å jobbe aktivt med mennesker. Jeg har alltid selv vært aktiv og har alltid hatt en interesse for hvordan ting henger sammen, og hvordan denne forståelsen kan brukes for å hele skader eller bare å bedre hverdagen og vår fysiske helse.
Jeg begynte som fysioterapeut i klinikk for 13 år siden, og har etterhvert sett mange forskjellige pasienter, og problematikker. Som fysioterapeut er jeg opptatt av at pasienten må være med og forstå hvorfor, for å forstå hvordan, man kan bli bedre. Det er ikke lett å få gjort sine øvelser eller unngå visse bevegelser, om man ikke vet hvorfor, og hva det vil/kan føre til. Denne formidlingen av kunnskap til pasienten føler jeg er et av de største skrittene mot bedring. Videre bruker jeg mye manuelle teknikker i samarbeide med øvelser, og prøver så godt det lar seg gjøre å finne øvelser/treningsopplegg som kan la seg gjøre i forhold til pasientens hverdag og muligheter.
Jeg interesserer meg mest for muskellidelser, og dette blir mye nakke og skuldre, rygg eller sete/hofteproblematikker. Jeg tar godt i, for å løse opp svært stram og spent muskulatur, trengs det dyp behandling. Ved manuelle teknikker kan pasienten etter hvert bli bedre i stand til å utføre øvelser og trene opp igjen muskulaturen til å tåle mer og holde seg smertefri. Med et godt samarbeid kommer vi langt.
En god dag for meg som fysioterapeut, er når jeg opplever at samarbeidet mellom pasienten og meg selv har gitt gode resultater og pasienten selv har fått verktøyene til å fortsette videre.

Stian Engum

Det å kunne hjelpe andre til å ha en bedre hverdag er en stor grunn til at jeg valgte å bli fysioterapeut Det å hjelpe andre mennesker ut av smerte og ubehag er en veldig god følelse som jeg aldri blir lei av. Når jeg valgte fysioterapi var målet mitt å arbeide med toppidrettsutøvere. Har gjennom 5 år i Fyllingen Håndball herrer fått muligheten til det, men det er like givende å hjelpe mosjonisten eller arbeideren tilbake til aktiviteten eller arbeidet sitt.
Jeg bruker mye dyp tverrmassasje og sportsmassasje i min behandling. Det er dyptgående behandling, som ikke bare jobber i overflaten men kommer inn til der problemet ofte sitter. Har stor kompetanse når det kommer til løpeskader, kneskader, treningsveiledning, men uansett problem er det like givende å hjelpe de tilbake til en smertefri hverdag.

Trude Sætre

Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er opptatt av god helse og livskvalitet, gjerne med ulik fysisk aktivitet som inngangsverdi. Mine interesseområder er nakke- og skulderplager, spenningshodepine, svimmelhet og ryggplager. Behandlingsformer jeg tilbyr er dyp massasje, triggerpunktbehandling, nålebehandling (IMS), trykkbølgebehandling, pre- og postoperativ opptrening, opptrening etter skader og treningsveiledning.
Jeg jobber mest med nakke-, skulder-, kne- og ryggproblematikk hos voksne, men ser også barn. Jeg er opptatt av at pasientene som kommer til meg skal føle seg ivaretatt og få et personlig skreddersydd behandlingsforløp.

Adresse:

Gamle Kleppestøvegen 2

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Christine E. Madsen - Psykolog
  Christine E. Madsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskelplager spesielt nakke, skuldre og rygg. Jobber mye med hodepine, og svimmelhet. Graviditetsproblematikker. Behandling: Dyp muskelmassage, HMS og treningsveil etter muskelplager eller skader. Trykkbølgebehandling
 • Stian Engum - Psykolog
  Stian Engum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser/god på: Idrettsskader, kne,legg/ankel, rygg/sete og nakke. Løpsrelaterte skader. 5 år som fysioterapeut forFyllingen Bergen håndball. Behandling: Dyp muskelbehandling, sportsmassassje, triggerpunkt, treningsveiledning
 • Trude Sætre - Psykolog
  Trude Sætre
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke, skulder, rygg, kne og rehabilitering. Dry needeling. 
 • Jøran Waldeland - Psykolog
  Jøran Waldeland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut som vurderer hele bevegelsesapparatet, svimmelhet og pust. Særlig opptatt av komplekse plager. Jobber mye med rygg og skulder, samt hofte, kjeve/nakke, ankel og brystplager. Har utdanning i diagnostisk ultralyd og ortopedisk medisin.