Osteopat Mjøndalen

Klinikk for Alle Mjøndalen har osteopat som hjelper med nerve- muskel og skjelettplager.

Hos oss får du time enkelt og raskt. En osteopat er eksperten på bindevevet og foretar en svært grundig undersøkelse hvor de tar hele kroppen i betraktning før de behandler deg. Behandlingen har som mål å normalisere bevegelse mellom muskler og bindevev og dermed ha en positiv innvirkning på både sirkulasjon og nervefunksjon. Klinikk For Alle Mjøndalen har også kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeuter og disse jobber sammen om å få deg frisk.

Du vil alltid få den behandlingen du ønsker og som passer best for det du plages med. En osteopat benytter seg av mange forskjellige teknikker og metoder som for eksempel manipulasjonsbehandling, viceral manipulasjon, spesifikk bindevevsbehandling, muskelenergiteknikker, kraniell osteopati og triggerpunktsbehandling.

Vil du ha time med osteopat i Mjøndalen kan du ringe oss på 97923000 eller finn en time som passer ved å bruke vår online booking.

 

Våre osteopater

 

Tim Bjerke Isaksen

Behandler nakke- og ryggplager, hodepine, bekken- og hofteplager, idrettsskader og langvarie plager. Benytter manipulasjonsteknikker, mobilisering og bløtvevsteknikker.