Osteopat Majorstuen

Hvorfor Klinikk For Alle Majorstuen?

Osteopat med spesialisering
Bred erfaring med flere typer plager
Kort ventetid og gratis parkering

Hva er osteopati?

Osteopati er en autorisert helseprofesjon basert på vitenskapelige og kliniske fag hovedsakelig for behandling av muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy.

Osteopaten er grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat.

En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som f.eks. ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter.

Hvordan jobber en osteopat?

Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet.

En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

Våre Osteopater:

Jørgen Skaug Aukland

Interesser: nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte.
Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker. 

Nina Urnes

Yogaterapeut og Osteopat med fokus på stressmestring, yogatrening, pustetrening og Osteopati-behandling, Kvinnehelse, pust, avspenning og kroniske smerter. 
Nina er en del av vårt kvinnehelsesenter.

Ole Kristian Langås

Idrettsskader, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. 
Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler.