Osteopat Lillehammer

Klinikk for Alle Lillehammer har osteopat som hjelper med nerve- muskel og skjelettplager.

Hos oss får du time enkelt og raskt. En osteopat er eksperten på bindevevet og foretar en svært grundig undersøkelse hvor de tar hele kroppen i betraktning før de behandler deg. Behandlingen har som mål å normalisere bevegelse mellom muskler og bindevev og dermed ha en positiv innvirkning på både sirkulasjon og nervefunksjon. Klinikk For Alle Lillehammer har også kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeuter og disse jobber sammen om å få deg frisk.

Du vil alltid få den behandlingen du ønsker og som passer best for det du plages med. En osteopat benytter seg av mange forskjellige teknikker og metoder som f.eks manipulasjonsbehandling, viceral manipulasjon, spesifikk bindevevsbehandling, muskelenergiteknikker, kraniell osteopati og triggerpunktsbehandling.

Vil du ha time med osteopat i Lillehammer kan du ringe oss på 97923000 eller finn en time som passer ved å bruke vår online booking.

 

Våre Osteopater: Kari Svelstad Kittelsen

Som terapeut liker jeg å møte alle typer mennesker med ulike problemstillinger, akutte som kroniske. Jeg ønsker å se hele mennesket sett i sammenheng med livssituasjon og utfordringer i hverdagen. Du vil oppleve en terapeut som er nysgjerrig og engasjert i deg som kunde. Jeg liker å jobbe med kunder som har et aktivt forhold til sin egen helse. Jeg har særlig interesse for idrett- og yrkesskader. Mine favorittområder er fot, kne, korsrygg og skulder.

Med arbeidserfaring innen både fysioterapi, osteopati og idrett har jeg en bred kompetansebakgrunn. Jeg er fysioterapeut med fordypning i Mensendieck, Trykkbølge, Medisinsk treningsterapi (MTT), Intermuskulærstimulering (IMS/dry needling), Kinesiotape og Arbeidshelse. Innen osteopati har jeg fordypning innen idrettsskader. Jeg har sertifisering innen AktivA (Aktiv med artose), og er Aktiv mot kreft instruktør fra Norges Idrettshøyskole. Ved behov kan jeg skreddersy GaitTec såler som kan forebygge eller bedre et belastningsproblem spesielt i fot, kne og hofter.

Hos meg kan du forvente engasjement og god oppfølging for å nå dine målsettinger.