Osteopat på Bekkestua

Osteopat på Bekkestua
Hvorfor Klinikk For Alle på Bekkestua?

Time på dagen (garantert!)
Meget kompetente osteopater
Bred erfaring med flere typer plager

Hva er osteopati?

Osteopati er en terapiform utviklet i USA laget for hovedsakelig behandle muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy. Osteopaten blir grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat. En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt. Osteopaten har også et bredt utvalg av teknikker som både er myke og harde. Det kan være alt fra leddmanipulasjon og triggerpunktsbehandling, til myke avspenningsteknikker, dette for å tilpasse pasientens behov og preferanse.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som f.eks. ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter. 

Hvordan jobber en osteopat?

En fysioterapeut hos oss jobber tett sammen de andre yrkesgruppene slik at du skal bli fortere frisk. I tillegg til fysioterapi har vi også kiropraktor, muskelterapeut, akupunktør og ernæringsterapeut.
Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet. En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser

Behandling på Bekkestua

På Klinikk For Alle Bekkestua kan vi garantere time hos en av våre osteopater på dagen, hvor vi sammen lager en plan for din vei mot bedre helse. Det settes av god tid til førstegangskonsultasjon (60 min), hvor også vurdering av andre helseprofesjoner gjøres ved behov. Vi kartlegger hva du kan forvente av fremgang, behandlingsforløp og hva du må ta ansvar for selv. Det er en behandlingsform som ofte effektivt kombineres med andre profesjoner og utgjør derfor en viktig del av det tverrfaglige behandlingstilbudet på Bekkestua.

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss kan du forvente osteopater som tar seg god tid og er grundige i sine førstegangsundersøkelser. Det vil være en grundig gjennomgang av sykehistorikk og plager, samt en undersøkelse fra topp til tå uansett hvilke plager en kommer med. Vi har et engasjement for å komme til bunns i pasientens plager, og samarbeider ofte på tvers av profesjonene på klinikken.

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

Beliggenhet:
Adresse: Gamle Ringeriksvei 34, 1357 Bekkestua
Vi holder til i lyse, fine lokaler i Gamle Ringeriksvei 34 på Bekkestua. Vi har også lett tilgjengelig parkering rett utenfor døren.

 

Våre Osteopater:

 

Anders Kvarme

Jeg jobber som osteopat fordi jeg liker å undersøke og se hele mennesket. For meg er dette mer enn en jobb, for meg er dette en passion som gjør at jeg alltid gleder meg til å gå på jobb og alltid ønsker å bli bedre på det jeg driver med. Jeg legger mye energi og tid i å bli så god jeg kan for mine pasienter. Det er viktig for meg å se hele mennesket og sette i sammenheng med livssituasjon, og jeg er derfor svært glad for å jobbe i et tverrfaglig miljø som vi har i Klinikk for Alle. Jeg synes de fleste plager er spennende, men synes langvarige plager og kroniske problemer er utfordrende og noe jeg legger mye energi i å bli god på. Med kompetanse innen både osteopati og ernæringsfysiologi føler jeg at jeg har et bredt spekter å bidra med. Hos meg kan man forvente genuint engasjement og god oppfølging.

Kathinka Gange

Jeg jobber som osteopat, fordi jeg elsker å jobbe med mennesker, og gjøre hverdagen til noen andre bedre, ved å hjelpe til med å bli kvitt muskel-og skjelettplager, samt komme med nyttige tips/bevisstgjøringer til hvordan å ikke få disse plagene tilbake igjen. 

Jeg har avansertkurs i  IMS (intra muskulær stimulering), også kalt dry needling, og jobber grundig med muskulatur med både nåler og manuelt med hender. Jeg jobber mest med nakke- og ryggplager, og i den forbindelse også mye hodepine, kontorrelaterte- og stressrelaterte plager, hofte/bekken. Jeg er opptatt av å finne årsaken til problemene, og ikke bare behandle symptomer, slik at man ikke blir avhengig av å gå til behandling, men kan hjelpe seg selv, og bli kvitt plagene, så man ikke ender opp med kroniske plager som bare kommer tilbake.