Naprapat Askøy

Hva gjør en Naprapat?

Klinikk for Alle Askøy har naprapat som kan hjelpe med dine nerve- muskel- og skjelettplager.

Naprapater setter diagnose, behandler og foretar rehabilitering av smertetilstander innenfor kroppens nerve- muskel- og skjelettsystem. Førstegangskonsultasjonen innebærer å få tatt en grundig sykdomshistorie og undersøkelse, slik at naprapaten kan stille en diagnose. Basert på diagnosen vil behandlingen starte og kan inkludere mobiliering, manipulasjon, bløtvevsbehandling, rehabilitering, nervemobilisering og veiledning i forhold til trening. 

Ved vår klinikk på Askøy jobber alle yrkegrupper tverrfaglig sammen. Det vil si naprapaten alltid har kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeut å støtte seg på og benytte seg av dersom dette er nødvendig.

 

Vår Naprapat


Oda Marie Håvardsholm Brekken

Oda Marie utdannet seg til naprapat fordi hun har stor interesse av å hjelpe og jobbe med mennesker i alle aldre. Hun er opptatt av å forstå årsaken til plager og å gi best mulig behandling, rådgivning og øvelser ut ifra dette.

Oda Marie har god erfaring fra dansemiljøet da hun har drevet med ballett og annen dans i mange år. Nå er hovedaktivitetene løping, styrketrening og klatring.

Hun jobber med plager i hele kroppen, men har jobbet mest med akutt smerte, hodepine samt rygg- og nakkeplager. Oda Marie er også utdannet personlig trener og gir gjerne veiledning og råd.