Muskelterapeut Røa

Klinikk for Alle tilbyr profesjonell muskelterapeut på Røa. Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset med lett tilgang både med bil og kollektivtrafikk. Våre muskelterapeuter har god erfaring og tilgjengelighet som betyr at du får time straks. En typisk muskelterapeut jobber med å løse opp i spenninger som har satt seg i muskulatur og bindevev. Disse spenningene oppstår ofte som et resultat av stress, dårlig holdning/sittestilling på jobb eller mye trening.  Terapeutene bruker forskjellige metoder for å løse opp i slike spenninger. Hva som benyttes på deg er avhengig av dine behov og ønsker. Metoder som blir brukt er: idrettsmassasje, dybdemassasje, muskulering, klassisk massasje, triggerpunktsmassasje og segmentmassasje.

Har du et behov for å få løst opp i spenninger i kroppen? Da kan vi hjelpe deg med muskelterapeut på Røa som står klar. Ring oss på 97923000 så finner vi et tidspunkt som passer. Alternativt kan du booke time selv her.

Våre muskelterapeuter

Knut Kristensen Moe

Jeg jobber som muskelterapeut da jeg er en ekte og lidenskapelig "muskelnerd". Jeg har alltid vært fascinert av anatomi, biomekanikk og muskelhelse. Gjennom hele livet har jeg vært aktiv og har vært innom mange forskjellige treningsformer. I den sammenheng har jeg alltid forsøkt å forstå hvordan jeg kan få best mulig progresjon i hver enkelt idrett, gjennom et utvalg helt spesifike øvelser. 
Mitt hovedfokus er alltid selve mennesket bak de fysiske utfordringene eller plagene du oppsøker meg for, derfor forsøker jeg å se det totale bildet for å kunne bidra på beste mulige måte. Jeg har en helhetlig tilnærming til hva som kan være en årsaksforklaring.
Første tilnærming er en ren symptombehandling hvor smertereduksjon er fokus, deretter jobber jeg systematisk mot hva som kan være en sannsynlig årsak. Ved en god årsaksforståelse er oppfølgingen mye enklere og tilhelingen veldig ofte raskere.
 
I min tidlige periode som terapeut jobbet jeg mest med nakkespenninger, rygg og ikke minst setemuskulatur og smertelindring. Dette gjøres fortsatt mye, men oftest i tett samarbeid med kiropraktor.
 
Gjennom min interesse og engasjement har jeg nå opparbeidet meg en verdifull erfaringsbase, og har bygget meg en sterk forståelse og kompetanse rundt hodepineproblematikk og skulderrelaterte problemer. 
Her benytter jeg i større grad en kombinasjon av forskjellige teknikker for å oppnå en rask endring i symptombildet, og har en tydelig detaljorientert tilnærming til hvert enkelt case.
For å kunne tilby denne variasjonen har jeg tatt utvidet opplæring inne DryNeedling (IMS) og gjennomført opplæring i trykkbølgebehandling.  
 
Med min "passion" for faget muskelterapi er jeg alltid nysgjerrig på hvilke teknikker, filosofier og tanker som ligger bak en behandlingsform, så jeg forsøker å delta på kurs hvor jeg kan få en dypere forståelse for mitt fag. 
Jeg har i den anledning gjennomført opplæring som instruktør i spedbarnsmassasje, deltatt på kurs som "Langvarige smerter og sammensatte lidelser", "Trigger Point Therapy by Amber Davies" ol. I tillegg har jeg hatt et toårig engasjement som faglærer innen anatomi ved IFH Institutt for Helhetsmedisin.
 
For å ha en helhetlig tilnærming til "berøringsbasert terapi" (massasje) har jeg forsøkt å hente ut det beste fra forskjellige kulturer og benytter ofte elementer hentet fra Thai, Shiatzu, Ayurvedisk osv som et supplement til min utdannelse innen Klassisk Svensk Massasjeterapi, en mer anatomisk og systemisk behandlingsfilosofi.
 
Min oppgave som behandler er at jeg skal kunne bidra til at du kan oppnå din ønskede situasjon, om det er å redusere smerte, bli sterkere og mer mobil, kunne løpe fem kilometer eller gjennomføre en triathlon, så vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal nå målet ditt.
Det essensielle for meg at mine pasienter føler seg hørt og ivaretatt gjennom behandlingsforløpet, og at behandlingen fører til en positiv langvarig endring for pasienten.