Muskelterapeut Røa

Klinikk for Alle tilbyr profesjonell muskelterapeut på Røa. Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset med lett tilgang både med bil og kollektivtrafikk. Våre muskelterapeuter har god erfaring og tilgjengelighet som betyr at du får time straks. En typisk muskelterapeut jobber med å løse opp i spenninger som har satt seg i muskulatur og bindevev. Disse spenningene oppstår ofte som et resultat av stress, dårlig holdning/sittestilling på jobb eller mye trening.  Terapeutene bruker forskjellige metoder for å løse opp i slike spenninger. Hva som benyttes på deg er avhengig av dine behov og ønsker. Metoder som blir brukt er: idrettsmassasje, dybdemassasje, muskulering, klassisk massasje, triggerpunktsmassasje og segmentmassasje.

Har du et behov for å få løst opp i spenninger i kroppen? Da kan vi hjelpe deg med muskelterapeut på Røa som står klar. Ring oss på 97923000 så finner vi et tidspunkt som passer. Alternativt kan du booke time selv her.

Våre muskelterapeuter

Knut Kristensen Moe

Jeg jobber som muskelterapeut da jeg er en skikkelig muskelnerd. Jeg er fasinert av anatomi, biomekanikk og muskelhelse.
Likevel er hovedfokus alltid mennesket bak de fysiske utfordringene og jeg forsøker å danne meg et helhetlig bilde for å kunne hjelpe på beste mulige måte.
I min tidlige periode som terapeut jobbet jeg mest med nakkespenninger, rygg og ikke minst setemuskulatur og smertelindring.
Nå har jeg i tillegg til dette fått en sterk forståelse og kompetanse i hodepineproblematikk og skulderrelaterte problemer, og har hatt mange med veldig gode resultater etter behandling hos meg.
I min behandling benytter jeg mange forskjellige teknikker innen bløtvevsbehandling og tilpasser dette hver person for å få et mest mulig optimalt resultat. I tillegg benytter jeg, når det er fordelaktig, nåler for å «ta ut» spenning og triggerpunkter.

Utenfor klinikken underviser jeg ved en fagskole i muskel og skjelettanatomi, massasjeteknikker, triggerpunktbehandling og klinisk massasjeteori, noe som gir meg en stor motivasjon for å holde meg til enhver tid oppdatert på hvilke trender og nye funn som finnes innen muskelbehandling.
Som muskelterapeut er jeg nysgjerrig på hvilke teknikker, filosofier og tanker som ligger bak en behandlingsform og jeg forsøker å delta på kurs innen forskjellige typer massasje som Thai, Shiatzu, Ayurvedisk i tillegg til å være utdannet instruktør i spedbarnsmassasje.

For meg er det essensielt at mine pasienter føler seg hørt og ivaretatt gjennom behandlingsforløpet, og min ambisjon med behandlingen er at det skjer en varig endring til det bedre for pasienten.