Muskelterapeut Helsfyr

Høres dette ut som noe du har behov for? Da kan du kontakte oss for å få time med muskelterapeut på Helsfyr med en gang. Ring oss på 97923000 eller book en time selv.

Våre muskelterapeuter

Melvin Galdal

Jeg utdannet meg som massør/muskelterapeut fordi jeg helt siden tildig barndom har vært aktiv i innen fotball og kampsport, og sett på kropp og helse som en lidenskap som vi tillate meg å  bli særdeles kompetent innenfor fagfeltet. Er selv i dag en aktiv MMA-utøver på amatør nivå foreløpig, men akter å ta steget til proffnivå veldig snart.
 
Jeg spesialiserer meg på muskuløse idrettsplager, triggerpunkt behandling/ Acupressure, PNF- stretching og generelt øvre brystryggplager som nakke og hodepine. Pasienter jeg jobber tettest opp mot er aktive idrettsfolk, studenter og andre mennesker som sitter mye i ro foran en skjerm.
 
Jeg interesserer meg svært i den psykiske/ mentale delen av massasjebehandling. Hjernen og nervesystemet henger så tett sammen med musklene og deres funksjon at jeg har et overordnet fokus på å skape en atmosfære der pasientene stoler fullt på meg og samtidig klarer å slappe helt av. Jeg kan love alle mine pasienter et sterkt fokus på å bringe kroppens deres tilbake til den anatomiske grunnstillingen.