Muskelterapeut Skøyen

Hva gjør en muskelterapeut?

En muskelterapeut løser opp spenninger i musklaturen. Behandlingen kan være forebyggende eller aktiv i forhold til ulike kontorplager, idrettsskader eller hodepine. Muskelterapeuten samarbeider tett med kiropraktorene.

Hvilke plager behandler muskelterapeuten?

Muskelterapeuten behandler plager som følge av innaktivitet, stress og konkrete muskelskader som følge av overanstrengelse.

Hva kan pasienter forvente av våre muskelterapeuter?

Vi er "hands-on" og gir veldig konkret behandling i forhold til hvor irritasjonen/smerten oppleves. Bi har også en sterk tverrfaglighet og et tett samarbeid med kiropraktorene.

Våre muskelterapeuter:

 

Petra Berntsson

Det har altid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassaje og kopping har jeg under de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg tatt kurs i nålebehandling for smertelindring.

For meg er det viktigt at se mennesket som en helhet og optimalisere hvert enkelt persons helse og funksjon.

Har lang erfaring med ”kontorkropper”, dvs skulder/nakke problematik med spenningshodepine samt korsrygg.

Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet

 

Arif Tekin

Jeg tilbyr medisinsk og klassisk massasje for å behandle muskelspenninger, stiv nakke og hodepine. Massasje løser opp stive muskler, og gir bedre toleranse for hverdagslige stress og belastninger, samt bedre velvære. Jeg er fysioterapeut i bakgrunn, og har god erfaring med å anvende ulike typer massasje teknikker i min kliniske praksis. Klinikken vår ligger sentralt på Skøyen med gode parkerings muligheter. Vi har kort ventetid, og kundene våre får raskt time på dagen.