Muskelterapeut Storo

Vi tilbyr profesjonell massasje med vår muskelterapeut på Storo. Klinikken ligger fint til rett ved Storo senter, i samme bygg som SATS. Vi kan hjelpe deg med å få løst opp i muskulaturen og i og med at våre terapeuter jobber tverrfaglig, står også andre yrkesgrupper til din disposisjon dersom du trenger det. Vi har også kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktører, osteopater, og lege.

Hos oss kan du være sikker på at du får den riktige behandlingen som du og din kropp har behov for.

En muskelterapeut hos oss benytter seg av mange forskjellige typer behandlingsmetoder, avhengig av dine ønsker og behov.

  • Klassisk massasje,
  • Idrettsmassasje,
  • Dybdemassasje,
  • Segmentmassasje 
  • Lymfedrenasje
  • Triggerpunktsbehandling - er bare noen av teknikkene som benyttes.  

Vår muskelterapeut

Petra Berntsson

Det har alltid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassasje og kopping har jeg i løpet av de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Jeg er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg kurs i nålebehandling for smertelindring.

For meg er det viktig å se mennesket som en helhet og optimalisere hver enkelt persons helse og funksjon.

Jeg har lang erfaring med ”kontorkropper”, dvs skulder/nakke problematikk med spenningshodepine samt korsrygg.

Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet.

Er tiden inne for en massasje? Da har vi profesjonell muskelterapeut på Storo. Ring oss i dag på 97923000 eller book en time online.