Muskelterapeut Stjørdal

Trenger du muskelterapeut? På Stjørdal er Klinikk for Alle behjelpelige. Klinikken finner du i Værnes gata 17 i Mindes Hus. Vi tilbyr gratis parkering rett utenfor døren. Vår terapeut er utdannet ved Axelssons Body Work School i Oslo og har lang erfaring med pasienter av alle aldre. Muskelterapeuten hos oss jobber tett med de andre yrkesgruppene i klinikken, som består av kiropraktorer og fysioterapeuter.

Du kan være trygg på at du får den behandlingen som passer deg best og får deg fortest frisk. Vanlig massasjemetoder som blir benyttet er idretts-, dybde-, klassisk- og segment massasje, samt triggerpunktbehandling.

Muskelterapeut_Klinikk_for_Alle_800_325_c1

Prisliste for muskelterapeut på Stjørdal finner du lenger ned på siden. Ring oss på 97923000 for å booke time eller bruk vår online booking for å finne en time som passer deg.

N.B Vi tilbyr 30 min og 60 min massasje behandlinger. Dersom du ønsker en 60 min massasje må du booke to timer etter hverandre, da hver time booket online utgjør en 30 min massasje. Dette gjelder ikke hvis du booker første gang, da du automatisk vil bli booket inn for 60 min.

Våre muskelterapeuter

Ane Olsson Skjæret

Jeg interesserer meg for nakke, rygg og bekkenplager, men synes også det er spennende å jobbe med hofte, kne og skulder problemer. Når du kommer til meg, bil jeg høre hva målene dine er. Det kan være å kunne leke på gulvet med barna uten å få ryggsmerter,  eller å løpe ett maraton, eller kanskje å gå en måned uten hodepine. 

Uansett hva ditt mål er ønsker jeg at du skal være en del av beslutningsprosessen rundt din behandling slik at vi sammen kan finne de løsningene som passer best for deg og din hverdag. 

Behandlingsmetoder: Nåler og tape