Muskelterapeut Majorstuen

Trenger du en profesjonell massasje i Oslo-området har Klinikk for Alle muskelterapeut på Majorstuen. I vår store, tverrfaglige klinikk får du god hjelp med dine plager.

Våre erfarne muskelterapeuter har lite eller ingen ventetid som betyr at du får time mer eller mindre på dagen. Terapeutene våre er trent til å tilpasse den typen massasje som passer for deg, avhengig av hvilke ønsker og behov du har. Hvis du ikke er sikker kan du bare spørre din terapeut så finner han/hun en type som passer.

Vi tilbyr flere typer massasje som f.eks dybde-, segment-, idretts- og klassisk massasje. I tillegg er alle våre muskelterapeuter trent i både muskulering og triggerpunktbehandling.

Hovedoppgaven til en muskelterapeut er å løse opp spenninger i muskulatur. Slike spenninger kan oppstå av følelsesmessige faktorer som stress og angst eller fysiske faktorer som f.eks overbelastning eller dårlige sittestillinger på jobben og hjemme.

Føler du at kroppen fortjener en massasje? Da har vi muskelterapeut på Majorstuen. Ring oss i dag på 97923000 eller, book en time online.