Muskelterapeut Åsane

Hvis du er ute etter en profesjonell massasje, har Klinikk for Alle muskelterapeut på Åsane. Våre muskelterapeuter har lang erfaring og god tilgjengelighet, noe som betyr at du kan få time allerede i dag hvis du trenger det. Terapeuten vil tilpasse den type massasje du ønsker og trenger. Dersom du er usikker kan du bare spørre din terapeut så blir dere enige om en type tilpasset deg og din smerteterskel. Våre muskelterapeuter utfører både klassisk, dybde-, idretts-, segmentmassasje. I tillegg til dette er alle våre muskelterapeuter trent i både triggerpunktbehandling og muskulering.

En typisk muskelterapeut har som hovedoppgave å løse opp spenninger som sitter i muskulaturen. Slike spenninger oppstår vanligvis som et resultat av fysiske faktorer som f.eks dårlig sittestilling og/eller overbelastninger, men kan også skyldes emosjonelle faktorer som stress. 

Synes du kroppen din fortjener en massasje? Da stiller vi opp med muskelterapeut på Åsane i Horisont Senter. Ring oss på 02325 eller book en time online i dag.