Naprapat Sandnes

 

Klinikk for Alle Sandnes har naprapat som kan hjelpe med dine nerve- muskel- og skjelettplager. Naprapater setter diagnose, behandler og foretar rehabilitering av smertetilstander innenfor kroppens nerve- muskel- og skjelettsystem. Førstegangskonsultasjonen innebærer å få tatt en grundig sykdomshistorie og undersøkelse, slik at naprapaten kan stille en diagnose. Basert på diagnosen vil behandlingen starte og kan inkludere mobiliering, manipulasjon, bløtvevsbehandling, rehabilitering, nervemobilisering og veiledning i forhold til trening.  Ved vår klinikk i Sandnes jobber alle yrkegrupper tverrfaglig sammen. Det vil si naprapaten alltid har kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeut å støtte seg på og benytte seg av dersom dette er nødvendig.

Hvis du har behov for naprapat i Sandnes-området kan vil hjelpe deg allerede i dag. Ring oss på 97923000 eller bruk vår online booking for å finne en time som passer.


Våre Naprapater

 

Olaug Saua

Eg har jobbet som naprapat i 40 år. Eg har blitt meget bra på mye, og behandler mye reponering av coccygis etter fødsler eller fall, med gode resultat. Sogar andre klinikker sender desse. Eg jobber også med kompliserte lumbal devierte  rygg med rizopati nedre extremitet, desse jobber eg opp nesten som en scolios og fjerner muskelspenninger: blokkerer både cirkulasjon og trigger nerver ergo smerter nedover beina eller bare gluteer, med meget gode resultater.