Ernæringsveiledning Storo

Klinikk for Alle på Storo har ernæringsterapeut som hjelper deg med å finne et kosthold tilpasset deg og dine behov. Vi er alle forskjellige og det eksisterer mange myter når det kommer til mat. Ved å se en ernæringsterapeut med stor kompetanse på dette området, kan de hjelpe deg med å kartlegge de behovene kroppen din har når det gjelder mat. Til stadighet ser vi i klinikken muskel- og skjelettplager som kunne vært ungått med et riktig og balansert kosthold. Flere og flere som kommer til kiropraktor eller fysioterapeut med smerter, trenger hjelp med kostholdet før en eventuell fysikalsk behandling kan startes.

Feil kosthold kan føre til betennelsestilstander i kroppen som gjør at du responderer lite tilfredsstillende på fysikalsk behandling. I tillegg til å redusere betennelsestilstander i kroppen, er det også viden kjent at det å ha et balansert kosthold reduserer sjansene for å utvikle livsstilssykdommer som f.eks overvekt, diabetes type 2 og hjerte og karsykdommer.

Ønsker du å booke time med ernæringsterapeut på Storo kan du ringe oss på 02325 eller book en time online litt lenger ned på siden.