Akupunktur Stavanger

Klinikk for Alle har akupunktur i Stavanger med lite eller ingen ventetid. Hos oss får du god hjelp raskt slik at du kan komme deg på bena igjen. Akupunktur er en type behandling som har blitt brukt i mange tusen år og har sin opprinnelse i Kina. I dag brukes akupunktur også i mesteparten av den vestlige verden både som alternativ til moderne medisin og som et supplement. Tanken behandlingsformen er at ubalanser i kroppens energisystem kan føre til både sykdom og smerte. Svært tynne akupunkturnåler brukes til å stimulere spesielle punkter som kan hjelpe med å rette opp denne ubalansen.

Alle akupunktører som jobber hos oss har et tett samarbeid med de andre yrkesgruppene på klinikken. Klinikk For Alle har i tillegg til akupunktur i Stavanger har vi også fysioterapeuter, kiropraktorer, muskelterapeut og ernæringsveiledning. De jobber sammen for å hjelpe deg bli frisk så raskt som mulig.

Hvis du ønsker å bestille time for akupunktur i Stavanger kan du ringe oss på 02325 eller du kan bruke vår online booking.